Vulpennen zijn gekenmerkt door langdurig gebruik omdat de kwaliteit zo hoog is dat ze jaren mee kunnen gaan. Daarnaast schrijven ze uitzonderlijk lekker. De inkt vloeit uit de punt als water uit een Romeins fonteintje. Heerlijk om mee te schrijven dus. Ook is het grootste gedeelte van de vulpeninkt water en alcohol vast. Hierdoor kun je het ook gebruiken om bijvoorbeeld samenvattingen te schrijven: je kunt er vervolgens namelijk prima met een marker overheen zonder dat de kleuren doorbloeden. Ze zijn dus te gebruiken in bijna elke denkbare setting: meetings, school en andere werkplaatsen.

 

Mont Blanc: pennen van de hoogste plank

Montblanc pennen hebben een elegante en luxueuze uitstraling. Ze maken veelvoudig gebruik van premium metalen. Platinum is daar een, het is van de meest gewilde metalen voor pennen. Mont Blanc gebruikt dit metaal in een groot deel van hun pennen, waardoor ze hoogwaardig en duurzaam zijn. Daarnaast hebben alle pennen het kenmerkende kogelvormige model dat grote ergonomische voordelen heeft. Ook hebben ze leuke designs voor als de ‘gewone’ pen niet flitsend genoeg is.

 

Lamy: een pen van kwaliteit

Een Lamy vulpen is van een Duits merk dat onder andere gespecialiseerd is in de ontwikkeling van vulpennen. En dat is te merken! De pennen schrijven namelijk heerlijk! De letters aan het einde van een geschreven tekst zien er net zo perfect uit als de letters aan het begin van de tekst. Deze pennen klonteren namelijk niet en zorgen ook niet voor een spontane vloed van inkt die op jouw papier en vingers terecht komen. Perfect om lange teksten mee te schrijven dus!

 

Waterman pennen: tijdloze kwaliteit

Waterman is al meer dan honderd jaar een koploper in de markt voor pennen. Het design is tijdloos en strak en de pennen zijn van hoge kwaliteit. Met haar honderd jaar is het een van de oudste producenten van pennen op dit moment. De lengte van haar bestaan loopt direct samen met de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de pennen. Daarnaast hebben zij een deel uitgemaakt van de ontwikkeling van de vulpen, waardoor zij nog steeds een van de allerbeste merken op de markt zijn. Dit deden ze door eerst glazen en daarna kunststoffen vullingen te produceren. Je kunt een Waterman pen kopen bij Pwakkerman.com.