Website coaches hebben het de laatste tijd super druk, waarom is dit nou en wat kan een website coach voor je betekenen? In dit blog geven we je antwoord op deze 2 vragen en wie weet ga je zelf ook wel een website coach inschakelen. Dat zou voor beide partijen natuurlijk een win win zijn in deze situatie.

Waarom is er zoveel vraag naar?

Alles gaat tegenwoordig online, het is dus als ondernemer belangrijk dat je online business of je website gewoon goed up to date is en makkelijk te gebruiken. Een website coach helpt mee aan dit proces door middel van tips te geven op het technische als het visuele gebied. De vraag hiernaar is de laatste tijd zo groot omdat alles online gaat en al helemaal met corona zit iedereen heel de dag op het internet. Het is simpelweg dus gewoon belangrijk dat er door een specialist gekeken wordt naar die aspecten. Het is ook fijn om een specialist achter de hand te hebben, want niet iedereen heeft natuurlijk verstand van dit soort onderwerpen die tegenwoordig komen kijken bij het ondernemerschap.

Wat doet een website coach?

Tips geven en helpen bij het ontwikkelen van de ideale website voor je bedrijf is het snelste antwoord wat hier opgegeven kan worden maar wat houdt het nou echt in? Een website moet natuurlijk gebruiksvriendelijk zijn voor de bezoeker. De website coach helpt je met kijken naar hoe je dit voor elkaar kan krijgen. De gebruiksvriendelijkheid van een website kan op verschillende manieren verbeterd of verder ontwikkeld worden. Denk hierbij aan een duidelijke website met niet te veel benodigde clicks om bij je doel uit te komen. Maar ook aan een goed en strak uitziende website. Je kan ook de link met je bedrijf leggen door de huisstijl van je bedrijf mee te nemen in het design van je website. Op deze manier leg je zonder dat je hele tijd het logo projecteert toch de link met je bedrijf. Bezoekers zullen door het mooie design van je site ook vaker terug willen komen en de site ook onthouden. Wanneer de site wordt onthouden betekent dat ze automatisch de link gaan blijven leggen aan je bedrijf op die manier.

Heb je de hulp nodig van een website coach kijk dan even op Sysplatform